Ο ΣΕΜΕ


Κύριος στόχος του Συνδέσμου είναι η ισόρροπη, συνεπής και μακροπρόθεσμη διεύρυνση της αγοράς δικύκλων!

Θεσμικη Εκπροσωπηση
Ασφαλεια
Αναπτυξη
Συνεπεια

Ίδρυση ΣΕΜΕ

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2021. Κύριος στόχος του Συνδέσμου είναι η ισόρροπη, συνεπής και μακροπρόθεσμη διεύρυνση της αγοράς δικύκλων όλων των τύπων (L1e, L2e, L3e, L4e, L5e, L6e, L7e), προς όφελος των μελών, των αναβατών και γενικότερα του κοινωνικού συνόλου.

Πιστεύουμε ότι η υγιής ανάπτυξη του κλάδου προϋποθέτει την ασφαλή και βιώσιμη χρήση των δικύκλων, καθώς και την αρμονική συνύπαρξή τους με όλους τους χρήστες του δρόμου. Σε αυτό το πλαίσιο διατηρούμε ουσιαστικό διάλογο με τους φορείς της πολιτικής, ακαδημαϊκής & επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και της κοινωνίας των πολιτών, στην Ελλάδα & στο εξωτερικό.

Ως μέλος του ACEM (European Association of Motorcycle Manufacturers) ο ΣΕΜΕ συνεργάζεται με τους ομολόγους εθνικούς φορείς και τον ευρωπαϊκό θεσμό πάνω σε ζητήματα εκπαίδευσης μοτοσικλετιστών / εθνικών, περιφερειακών και τοπικών σχεδίων ασφάλειας μοτοσικλετιστών / σχεδιασμού και συντήρησης υποδομών / προώθησης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας.